Teraszok szigetelése.

Terasz szigeteléseA mai technológiával és a rendelkezésünkre álló anyagokkal  jóval könnyebb dolgunk van, mint elődeinknek. A burkolt teraszok, pincék teteje ki van téve az időjárás viszontagságainak így ezek hamar tönkremennek, elmozdulnak, felfagynak. A víz így a fugák között hamar megtalálja az útját.

Sok háztulajdonos burkoltatta újjá teraszának, garázsának tetejét különböző fajta méregdrága fagyálló járólappal. Mégis tapasztalatból tudjuk, bármilyen jó munkát is végzett a szakember, viszonylag hamar tönkremennek! Ezek javítása nem kevés rombolással, véséssel, betonozással jár. A javításnak már gondolatától is rosszul vagyunk.

Mi segítünk Önnek olyan teraszt készíteni, amit nem kell pár évente felújítgatni, fugázgatni, javítgatni. Az általunk alkalmazott módszer esetenként minimális vagy semmilyen rombolással sem jár! Garantáljuk hosszútávú vízzáróságát!

A teraszok szigetelésének technológia lépései:

  1. Teraszok szigeteléseA szükséges helyeken kijavítjuk a felfagyásokat.
  2. A terasz széleire csepegtető bádogot rögzítünk, majd a teljes felületre bitumenes zsindelyt ragasztunk. Ezzel csakúgy mint a lapostetőknél, elzárjuk a csapadékvíz útját a nemkívánatos helyekről.
  3. A bitumenes szigetelésre úgynevezett “tükröt” készítünk, ami felületünket teljesen egyenletessé, síkká teszi.
  4. Az Ön által kiválasztott kerti burkolatot erre a felületre helyezzük. Kizárólag a szélső lapokat rögzítjük ragasztóval oly módon hogy a víz szabad utat kapjon. A többi lap a súlyától és a szélső lapok tartásától nem tud elmozdulni.
  5. Ezzel teraszunk elkészült és tartóssága garantált. Ne feledje, az ilyen burkolatok vizesen sem csúsznak. Biztonságos közlekedést biztosítanak teraszunkon.

Ezzel az eljárással sok bosszúságot, időt és pénzt takaríthatunk meg.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.